Η Ελλάδα είναι ορεινός παράδεισος. Ανακαλύψτε την με το Mountain Goat!

Οργανωμένες πεζοπορίες, ημερήσιες και πολυήμερες διασχίσεις

στο Ζαγόρι στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

Your Image

Ζαγόρι: Πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου

Πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου, μην το χάσετε! Είναι το βαθύτερο φαράγγι της χώρας και γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία της άγριας ζωής

Από 45.00€ / ανά άτομο

6-8 ώρες

Ανάβαση στη θρυλική αλπική Δρακόλιμνη

Η πεζοπορία της θρυλικής αλπικής Δρακόλιμνης ξεκινάει απο το μικρό Πάπιγκο μέσα σε ένα υπέροχο δάσος. Πρόκειται για πεζοπορία «αλπικού στυλ» καθώς ανηφορίζουμε στα ψηλά λιβάδια της Τύμφης και ανεβαίνουμε στα ψηλότερα σημεία του Ζαγορίου!

Από 40.00€ / ανά άτομο

9 ώρες

Πεζοπορία στο μονοπάτι των εμπόρων του Ζαγοριού

Το μονοπάτι των εμπόρων, είναι μια πεζοπορία στα αξιοθέατα που είναι ιδανική για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και να θαυμάσουν τα υπέροχα πέτρινα γεφύρια του Ζαγορίου.

Από 40.00€ / ανά άτομο

6-7 ώρες

Πάπιγκο – Βίκος – Στις πηγές του Βοϊδομάτη

Γέννηση του ποταμιού – Φαράγγι Βίκος. Διασχίζει την καρδιά του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αώου και τις πηγές του Βοϊδομάτη, όπου γεννιέται ένα ποτάμι!

Από 40.00€ / ανά άτομο

4-5 ώρες

Πεζοπορία στη Σκάλα του Βραδέτου και Μπελόη

Η πεζοπορία στα σκαλοπάτια του Βραδέτου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη θέα στο φαράγγι του Βίκου, μια θέα που κόβει την ανάσα, καθώς στεκόμαστε στην άκρη των ψηλών βράχων.

Από 40.00€ / ανά άτομο

3 1/2 ώρες(family friendly)

Πεζοπορία στο Ζαγόρι: Το μονοπάτι-πέταλο της Πίνδου (Self-Guided)

Μετά την πεζοπορία στα χωριά του Ζαγοριού, θα είστε από τα λίγα άτομα που θα απολαύσουν την ομορφιά των παραδοσιακών χωριών, τα πέτρινα μονοπάτια και τις τοξωτές γέφυρες της περιοχής.

Από 750.00€ / ανά άτομο

8 μέρες

Ορειβατικό σκι στα βουνά της Πίνδου!

Μια παρθένα περιοχή όπου μόνο λίγες καταβάσεις έχουν γίνει ποτέ! Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται γύρω από την περιοχή του Ζαγορίου, το όρος Τίμφι, το όρος Σμόλικας και το όρος Βασιλίτσα.

Από 892.00€ / ανά άτομο

8 μέρες

Διήμερη διάσχιση Πίνδου με χιονορακέτες

Η βόλτα με χιονοπέδιλα στα βουνά της Πίνδου είναι η απόλυτη χειμερινή εμπειρία στην Ελλάδα! Μια ευκαιρία να ανακαλύψετε κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο σε μέρη που το μυαλό σας δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα!

Από 604.00€ / ανά άτομο

5 μέρες

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των MOUNTAIN GOAT

Κατά μήκος του μεγαλύτερου δικτύου ορεινών μονοπατιών της Βόρειας Πίνδου, στη ΒΔ Ελλάδα, οργανώνουμε πεζοπορίες μέχρι τις ψηλότερες κορυφές του όρους Τίμφι και του όρους Σμόλικα, περιπάτους μέσα και γύρω από τα τοπικά χωριά που ονομάζονται Ζαγοροχώρια, διασχίσεις φαραγγιών και διάφορες θεματικές και συνδυασμένες πεζοπορίες που στοχεύουν στη στενή σας γνωριμία με τη χλωρίδα και την πανίδα του τόπου.