Βουτιά στο Χειμώνα 2021 με τις δράσεις της Mountain Goat!

Δείτε τις ημερομηνίες (από Δεκέμβρη και μετά!)

Week of Μαΐ 10th
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
10 Μαΐου, 2021 11 Μαΐου, 2021 12 Μαΐου, 2021 13 Μαΐου, 2021 14 Μαΐου, 2021 15 Μαΐου, 2021 16 Μαΐου, 2021

Ο χειμώνας που έρχεται αναμένεται να είναι ενδιαφέρον από πολλές απόψεις! Το καλό βέβαια με τα χειμερινά σπορ, είναι ότι έτσι και αλλιώς είμαστε κουκουλωμένοι και σε ανοιχτούς χώρους, οπότε καλό θα μας κάνει να βγούμε έξω!

Το μεγάλο ταξίδι μας περνάει από την ευρύτερη περιοχή της βόρειας Πίνδου, τη Φλέγγα, τη λίμνη πηγών Αώου, το Ζαγόρι, Τύμφη και Σμόλικα και το ΕΧΚ Βασιλίτσας!

Η άγρια ομορφιά της περιοχής περισεύει! Για τους λάτρεις της πεζοπορίας οργανώνουμε ημερήσιες εκδρομές με χιονορακέτες στο Ζαγόρι ή και πολυήμερες διασχίσεις στα βουνά της Πίνδου με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις στα όμορφα χωριά!

Με την ίδια λογική οργανώνουμε και διασχίσεις με ορειβατικό σκι στα μεγάλα βουνά του Σμολικα, Τύμφης και Βασιλίτσας, για τους μυημένους!

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν το χειμερινό τους ταξίδι, έχουμε τα SKI CAMPS που είναι φτιαγμένα με σκοπό την σωστή και μεθοδική εκμάθηση σκι για αρχάριους, μέσου επιπέδου και προχωρημένους! Επίσης στα FREE RIDE CAMP γευόμαστε τον μαγικό κόσμο του sidecountry skiing, και του ορειβατικού σκι!

Το ταξίδι σύντομα θα αρχίσει, μη διστάσετε ο χειμώνας είναι ιδανική περίοδο για εξορμήσεις! Γευτείτε τον…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!

Δείτε τις δράσεις!

Απολαύστε το βίντεο εδώ!