Τα Ski Camps γίνονται με βάση τα Ευρωπαϊκά δεδομένα και στόχο έχουν την σωστή και μεθοδική εκμάθηση του σκι σε όλα τα επίπεδα του. Για φέτος διοργανώνονται τρία camps, αρχαρίων, προχωρημένων και free ride. Και στα τρία σεμινάρια στόχος είναι εκτός από την πρακτική εξάσκηση και μια ενημέρωση σχετικά με τα υλικά, την σωστή τεχνική, την λειτουργία των χιονοδρομικών, τους κινδύνους του βουνού κ.α.

Μεθοδικότητα: Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ μαξ. 8 ατόμων. Είναι συνολικής διάρκειας 4 ωρών με μια ώρα διάλειμμα κάθε ημέρα. Εδώ εφαρμόζουμε την μέθοδο που χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι στις Αυστριακές ‘Αλπεις. Δίνεται χρόνος στον μαθητή να έχει ολοήμερη επαφή με το σκι και μέσω πολυμορφικών ασκήσεων να κατανοήσει την τεχνική του σκι.

Θεωρία: Σε αίθουσα του κεντρικού σαλέ του χιονοδρομικού γίνονται θεωρητικά μαθήματα πάνω στην ιστορία του σκι στον κόσμο και στη χώρα μας, στην επιλογή υλικών, των κανόνων χιονοδρομίας και χιονοδρομικών κέντρων, θεωρία πάνω στην τεχνική του σκι κ.α. Η κάθε κατηγορία έχει και διαφορετική θεωρία, π.χ. για το camp αρχαρίων, “πως επιλέγω τα υλικά μου” κ.τ.λ.

Video analysis: Μια πολύ καλή μέθοδος βελτίωσης τεχνικής, χρησιμοποιείται από αθλητικές ομάδες, σχολές δασκάλων σκι. Βλέποντας τα λάθη μας μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε!

Διασκέδαση: Σκι χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται! Όμορφες βραδιές στο σαλέ ή και στα γύρω χωριά του χιονοδρομικού… Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικά camps, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις τεχνικές τους.

Τα Ski Camps τα χωρίζουμε σε τρεις κατηγορίες, αρχαρίων (ξεκινάμε από το μηδέν), ενώ το κάθε camp έχει 2 “υποκατηγορίες” :

  • προχωρημένων Ι και ΙΙ(Στόχος : κατεβαίνουμε άνετα μπλε πίστα)
  • βελτίωση τεχνικής Ι και ΙΙ (Στόχος : κατεβαίνουμε άνετα κόκκινη πίστα).

Free Ride Camp: Ο ιδανικός προορισμός στην Ελλάδα για απάτητο είναι η Βασιλίτσα! Σε αυτό το Camp μαθαίνουμε τεχνικές για το απάτητο χιόνι, απολαμβάνοντας τις πλαγιές του βουνού. Απαραίτητη καλή τεχνική στο σκι στην πίστα.

Η τιμή περιλαμβάνει (μίνιμουμ συμμετοχής 4 άτομα)

2 μέρες πιστοποιημένο δάσκαλο σκι.

2 διανυχτερεύσεις με ημιδιατροφή στο chalet Rombolo.

Θεωριτικά μαθήματα.

Υλικά μαθημάτων θεωρίας.

Ανάλυση βίντεο

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η Μέρα (Παρασκευή): Συνάντηση στο σαλέ όπου διανυκτερεύουμε, γνωριμία με όλους τους συμμετέχοντες και τους δασκάλους, παραλαβή εξοπλισμού και 2ωρο θεωριτικό μάθημα.

2η Μέρα (Σάββατο): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά από ξεκούραση στις 18:00 υπάρχει 2ωρο θεωρητικό μάθημα.

3η Μέρα (Κυριακή): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά το μάθημα παράδοση εξοπλισμού και ανάλυση βίντεο


Τοποθεσία

Sign In